GALERIE LOUS MARTIN IS SINDS 29 JANUARI 2011 GESLOTEN

Oude tekst over Galerie Lous Martin:

Galerie Lous Martin bevindt zich in de historische binnenstad van Delft. U vindt er een uitgebreide collectie van moderne sieraden, maar ook bijzondere vormgeving zoals tassen, sjawls, lampen en vazen. Al het werk is ontworpen en gemaakt door ruim 50 ontwerpers uit binnen- en buitenland. Veelal worden andere materialen dan edelmetaal gebruikt en op een aparte manier toegepast. Veel sieraden kunnen op maat besteld worden en vaak ook op kleur.

Lous Martin houdt de galerie laagdrempelig door ook werk aan te bieden dat voor iedereen betaalbaar is. Naast het werk van gerenomeerde kunstenaars, zult u eveneens veel vinden van jonge, pas afgestudeerde vormgevers.

In aanvulling op de tentoonstelling van de vaste collectie, is er om de twee maanden een nieuwe expositie te bezichtigen. Daarnaast kunt u bij Galerie Lous Martin terecht voor bijzondere trouwringen, speciale opdrachten naar eigen ontwerp en bemiddeling bij relatiegeschenken.

De galerie dankt zijn unieke sfeer onder andere aan de stadstuin ontworpen door Juul Vercauteren. Hierin staan objecten, zoals bijvoorbeeld het tuinmeubulair van Ineke Hans en het vogelvoerderhuis van Marcel Wanders. Bovendien kreeg de voorheen blinde gevel van het pand van archicect Rudy Uytenhaak mooie ‘ogen’ in de vorm van opvallende etalages.


Tweede, derde en vierde foto door Denis Guzzo.

  aaaaa